Deze voorwaarden met betrekking tot het retourneren zijn alleen van toepassing op door jou gekochte producten via remkoopjes.nl.

Ben je niet tevreden met jouw gekochte magnetron of televisie? Je kan in dat geval heel vaak de bij ons gekochte producten naar ons terugsturen onder bepaalde voorwaarden.

Terugzending van de producten gebeurt voor eigen risico en rekening en van jou als koper. Dat betekent dat remkoopjes.nl niet aansprakelijk is voor als retourgestuurde producten kwijtraken of beschadigen.

Maak alsjeblief gebruik van dit te downloaden formulier voor het retourneren van je gekochte product.

Binnen 14 dagen
remkoopjes.nl accepteert teruggestuurde producten al je deze terugstuurt binnen 14 dagen nadat je deze hebt ontvangen. Stuur altijd een kopie van de factuur of van de pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Er worden geen facturen gecrediteerd van gebruikte of beschadigde producten.

Retouradres
remkoopjes.nl
o.v.v. retouren
T.R. Rottekade 254
3055 XJ Rotterdam

Zodra jouw retourzending door ons ontvangen is, wordt er een e-mail naar jou gestuurd is om de ontvangst te bevestigen.

Als het retour ontvangen product in orde is, wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode die je eerder hebt gebruikt om het product te kopen. Binnen 14 dagen kan je het bedrag op je rekening terugvinden.

Bijlagen
Download het PDF bestand voor retouren.